• Веќе 130 години, со почит, го осигуруваме она што нашите луѓе го создаваат!
  Кроација осигурување - моја сигурност
 • Осигурајте го вашиот автомобил!
  Пратете податоци на kasko@crosig.mk и полисата ќе ви биде доставена
 • Мој дом - моја сигурност!
  Одберете ја комбинацијата која вас ви одговара, одберете еден од пакетите на Кроација
Info number
02/ 32 51 150
Calculator
Informative calculation

ПОНУДИ И ПРОМО ПАКЕТИ

Picture of Техничка опрема Техничка опрема

Новиот телевизор, новиот фрижидер, и новата пегла. Се е осигурано!

Picture of Земјоделие Земјоделие

Индексирано осигурување на посеви во соработка со Европа РЕ

media.topic.imagealternatetextformat Пакет домаќинско осигурување

Направи го својот избор

 • Пријави штетаmedia.topic.imagealternatetextformat
  • Пријавете штета (несреќен случај) со пополнување на формуларот за пријавување на штета.
  продолжи
 • Купи полисаmedia.topic.imagealternatetextformat
  • Внесете ги вашите податоци, и полисата ќе ви биде доставена дома, на работа, додека пиете кафе!
  продолжи
Каде и да одам, првото нешто што го проверувам е дали имам полиса од Кроација осигурување.
Симона Симјонова, наш осигуреник
Имав штета. Тимот за штети, ја реши во рок од 24 часа. Бев пријатно изненаден. Ми помина и нервозата. :)
Бобан Талевски, наш осигуреник
Мојот прв избор, за моето ново возило е полиса од Кроација. Професионализмот и одговорот на сите мои барања беа пресудни.
Софија Грамтикова, наш осигуреник